1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Gonca Vuslateri Kızı Asya’nın Yüzünü İlk Kez Gösterdi: Duygusal Paylaşım

Gonca Vuslateri Kızı Asya’nın Yüzünü İlk Kez Gösterdi: Duygusal Paylaşım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Gonca Vuslateri, kızı Asya’nın yüzünü ilk kez sosyal medya üzerinden paylaştı. 26 Nisan 2024 tarihinde dünyaya gelen Asya, Vuslateri’nin büyük mutluluk kaynağı oldu. Ünlü oyuncu, Levent Bey ile Mart 2024’te evlendikten kısa bir süre sonra anne olmuştu. Vuslateri, kızı Asya ile ilgili bu özel anı takipçileriyle paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

İlk Paylaşım Asya’nın Yüzünü Gösterdi

Gonca Vuslateri, usta oyuncu Müjdat Gezen’i ziyaret ettiği sırada, kızı Asya’nın ilk fotoğraflarını paylaştı. Uzun bir süredir televizyon ekranlarında “Leyla” dizisiyle gündemde olan Vuslateri, bu paylaşımıyla takipçilerini sevindirdi. Vuslateri, kızı Asya’ya olan sevgisini dile getirirken aynı zamanda Müjdat Gezen ve Leyla ablası ile olan anılarını da anlattı.

Vuslateri’nin Duygusal Mesajı

Paylaşımında, usta oyuncu Müjdat Gezen ve Leyla dizisindeki karakteri hakkında sıcak bir mesaj paylaşan Vuslateri, şunları söyledi: “Canım öğretmenim Müjdat hocam ve Leyla ablam, emekleriniz öyle çok ki. Diziyi izleyip çok beğenmişler. Bu da benim için harika bir hediye oldu. Bebeğime de çok iyi baktılar. Müjdat hocam annelik sürecimde karşılaştığım tuhaf sorularla beni sınadı. İyi ki varsınız.”

Bu içten mesaj ve paylaşılan fotoğraflar, Gonca Vuslateri’nin hem kariyeri hem de anneliğiyle ilgili mutluluğunu gözler önüne seriyor.

Gonca Vuslateri Kızı Asya’nın Yüzünü İlk Kez Gösterdi: Duygusal Paylaşım
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!