1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Göktaş: 18 Eylül’de Kamuya 729 Şehit Yakını ve Gazi Ataması Yapılacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Göktaş: 18 Eylül’de Kamuya 729 Şehit Yakını ve Gazi Ataması Yapılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 18 Eylül’de kamuya yeni atamaların yapılacağını açıkladı. Şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları için yapılacak atamalar hakkında bilgi veren Bakan Göktaş, bu önemli adımın topluma katkı sağlayacağını belirtti.

Bakan Göktaş, Gazilerle Buluştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gazilerle bir araya geldi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Göktaş, şehitleri rahmetle anarak, şehit yakınlarına, gazilere ve gazi ailelerine minnettarlığını ifade etti.

Toplum İçin Büyük Bir Adım

Göktaş, gazilerin fedakarlıklarının asla unutulmayacağını ve her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı. Bakan Göktaş, “Şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları için kamuda yeni atamalar yapacağız. Bugüne kadar 50 bine yakın şehit yakını ve gazi yakını kamuda görev aldı. 18 Eylül’de 729 yeni atama gerçekleştireceğiz. Bu atamaların, şehitlerimiz ve gazilerimizin anısına uygun ve hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Şehitler ve Gazilere Minnettarlık

Bakan Göktaş, vatan için canını feda eden tüm gazilere ve şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Gazilere geçmiş olsun dileklerini ileten Göktaş, onların toplum için büyük bir değer taşıdığını ve minnettarlık borçları olduğunu ifade etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Göktaş: 18 Eylül’de Kamuya 729 Şehit Yakını ve Gazi Ataması Yapılacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!