1. Haberler
  2. Eğitim Haberleri
  3. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kayıt Süresinde Önemli Değişiklik

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kayıt Süresinde Önemli Değişiklik

Anadolu Üniversitesi
Anadolu Üniversitesi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’ne (AÖF) kayıt yaptıracak öğrenciler için beklenen sevindirici haber nihayet duyuruldu. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı tarafından kısa süre önce örgün eğitimde kayıt sürelerinin uzatılmasına dair yapılan açıklamanın ardından, aynı uygulama AÖF için de geçerli oldu.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’ni kazanan ve kayıt sürecini kaçıran öğrenciler, mazerete bağlı kayıt başvurusu yapma hakkına sahip olacaklar. Bu yıl kayıtlarını tamamlamak isteyen öğrenciler, işlemlerini 2 Eylül tarihine kadar online platform üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Ancak öğrencilerin dikkat etmesi gereken önemli bir husus var. Ankara, İstanbul ve Atatürk Üniversiteleri’nden bu konuda herhangi bir yeni duyuru yapılmadı. Kayıt uzatma haberi sadece Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi için geçerli. Bu nedenle diğer üniversitelerden AÖF’e kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin, kayıt işlemlerini zamanında tamamlamaları büyük önem taşıyor.

Anadolu Üniversitesi’nin bu kararının, öğrencilerin kayıt işlemlerini daha rahat bir şekilde tamamlamalarına olanak tanıması ve eğitim süreçlerine sorunsuz bir şekilde başlamalarını sağlaması bekleniyor. Öğrencilerin, kayıt süresi içinde işlemlerini tamamlamaları, herhangi bir aksaklık yaşamamaları adına büyük önem arz ediyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kayıt Süresinde Önemli Değişiklik
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!