1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Diyarbakır’da Katledilen 8 Yaşındaki Narin Güran Cinayetinde 10 Tutuklu: Soruşturma Devam Ediyor

Diyarbakır’da Katledilen 8 Yaşındaki Narin Güran Cinayetinde 10 Tutuklu: Soruşturma Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün süren arama çalışmalarının ardından cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Şu ana kadar anne, ağabey ve amca dahil 8 kişi tutuklandı, 4 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Narin’in babası da aralarında bulunduğu 10 kişi ise savcılık tarafından serbest bırakılmıştı. Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’nun raporuna göre, Narin’in üzerinde başka birinin DNA’sına rastlanmadı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, soruşturmanın önemli verilere ulaştığını belirterek, katillerin kimliğiyle ilgili çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Teknolojinin tüm imkanlarının kullanıldığı ifade edilen soruşturmada, patolojik ve biyolojik örneklerin incelenmesinin devam ettiği bildirildi.

Nevzat Bahtiyar’ın itirafları da soruşturma sürecinde önemli bir yer tutuyor. Bahtiyar, Salim Güran tarafından kendisine verilen 200 bin lira karşılığında Narin’in cesedini gömdüğünü ifade etti.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 kişiden bazıları serbest bırakılmış, ancak tutuklu sayısı 10’a yükselmişti. Soruşturma titizlikle sürdürülürken, kamuoyu cinayetin aydınlatılmasını bekliyor.

Diyarbakır’da Katledilen 8 Yaşındaki Narin Güran Cinayetinde 10 Tutuklu: Soruşturma Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!