Erzincan’da Feci Kaza: 4 Ölü, 2 Ağır Yaralı

Erzincan’da kaza

Erzincan-Sivas kara yolunda meydana gelen trafik kazası, 4 kişinin hayatını kaybetmesi ve 2 kişinin ağır yaralanmasıyla sonuçlandı. Kaza, bugün saat 14.45 civarında Erzincan’ın Sakaltutan Geçidi mevkiinde, ticari bir taksi ile bir tırın çarpışması sonucu meydana geldi. Ağrı’dan Ankara’ya gitmekte olan Hyundai marka ticari taksi, karşı şeride geçerek Scania marka eşya yüklü bir tırla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ticari taksi adeta hurda yığınına döndü.

Kaza mahallinde can pazarı yaşandı. Takside bulunan polis memuru, eşi, bebekleri ve bir diğer yolcu olay yerinde hayatını kaybetti. Tır sürücüsü ile ticari takside bulunan diğer bir yolcu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaralılar, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken, kopan bir bacak sağlık ekipleri tarafından hızla hastaneye ulaştırıldı.

Olay yerine gelen AFAD ekipleri, araçta sıkışan cesetleri çıkararak hastane morguna kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemeleri sonrasında kaza ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Kaza mahalli ise adeta bir savaş alanını andırıyordu.

Exit mobile version