1. Haberler
  2. Yerel Haberler
  3. İstanbul’da Kiliseden Haç Çalan Şüpheli Tutuklandı

İstanbul’da Kiliseden Haç Çalan Şüpheli Tutuklandı

istanbulda hac hırsızı
istanbulda hac hırsızı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan Hüseyinağa Mahallesi’nde, Atıf Yılmaz Caddesi’ndeki bir kiliseden haç çalan bir şüpheli polis ekipleri tarafından tutuklandı. Olay, kiliseden haç çalınması üzerine yapılan ihbar ile ortaya çıktı. Emniyet güçleri, kilisenin güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra şüphelinin izini sürdü. Görüntülerde, şüphelinin haçı aldıktan sonra bir taksiye binerek Fatih Kemalpaşa Mahallesi’ne gittiği tespit edildi.

Parkta Otururken Yakalandı

Polis ekipleri, şüphelinin taksi ile gittiği bölgede araştırma yaparak zanlıyı bir parkta otururken gözaltına aldı. Gözaltına alınan S.A.’nın 37 suç kaydı olduğu belirlendi. Emniyet müdürlüğüne götürülen şüpheli, verdiği ifadede haçı sevgilisine hediye etmek için çaldığını iddia etti.

S.A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. “Mabetten hırsızlık” suçundan yargılanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çalınan haç ise yapılan işlemlerin ardından kiliseye teslim edildi.

Kilisenin güvenlik kamera kayıtlarında, şüphelinin bir süre kilisede oturduğu, ardından haçı alarak kiliseden ayrıldığı açıkça görülüyor. Bu kayıtlar, şüphelinin yakalanmasında kilit rol oynadı. Olay, Beyoğlu’ndaki kilisenin güvenliğine yönelik soru işaretlerini de gündeme getirdi.

İstanbul’da Kiliseden Haç Çalan Şüpheli Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!