1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Mustafa Sandal, Kirasını 65 Bin TL’den 170 Bin TL’ye Çıkarmak İsteyen Ev Sahibine Dava Açtı

Mustafa Sandal, Kirasını 65 Bin TL’den 170 Bin TL’ye Çıkarmak İsteyen Ev Sahibine Dava Açtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Etiler’de kiraladığı dairenin kirasının 65 bin TL’den 170 bin TL’ye çıkarılmak istenmesi nedeniyle ev sahibi İrem Argat’a karşı dava açtı.

Kira Artışı Tartışmaları

Mustafa Sandal’ın yaşadığı 3+1 dairenin kira bedeli, ev sahibi tarafından büyük bir artışla 65 bin TL’den 170 bin TL’ye çıkarılmak istendi. Sandal, bu yüksek artışı kabul etmemesi üzerine Argat, konuyu mahkemeye taşıdı.

Kira Artışı İçin Mahkemeye Başvuru

İrem Argat’ın avukatı tarafından mahkemeye sunulan dilekçede, aynı bölgede benzer özellikteki evlerin kiralarının 200 ila 220 bin TL arasında değiştiği belirtilerek, mevcut 65 bin TL’lik kira bedelinin makul bir seviyede olmadığı ifade edildi. Avukatı, ekonomik koşullar göz önüne alındığında yeni kira bedelinin 170 bin TL olarak belirlenmesini talep etti.

Arabuluculuk Görüşmeleri Sonuçsuz Kaldı

Mahkeme süreci öncesinde Mustafa Sandal ve İrem Argat arasında arabuluculuk görüşmeleri yapılmış, ancak taraflar arasında anlaşma sağlanamamıştır. Argat, bu nedenle davanın sonucunda kira bedelinin 170 bin TL olarak tespit edilmesini istemektedir.

Mustafa Sandal’ın Yanıtı

Mustafa Sandal ise kiradaki bu büyük artışın haksız olduğunu belirterek, davanın reddini talep etmiş ve ev sahibinin amacının kendisini tahliye ettirmek olduğunu iddia etmiştir.

Gelişmeleri takip edenler, bu dava sonucunun kiralama piyasasında ne gibi değişiklikler yaratacağı konusunda merakla beklemektedir.

Mustafa Sandal, Kirasını 65 Bin TL’den 170 Bin TL’ye Çıkarmak İsteyen Ev Sahibine Dava Açtı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!