1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Narin Güran Cinayetinde 22 Şüpheli Mahkemeye Sevk Edildi

Narin Güran Cinayetinde 22 Şüpheli Mahkemeye Sevk Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. Diyarbakır’da 21 Ağustos 2024’te kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bir derede bulunan Narin’in ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma genişletilerek devam ediyor. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü bu kapsamlı soruşturmada gözaltına alınan 22 kişi, savcılık işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

Cinayetin ardından 8 Eylül’de gözaltına alınan şüpheliler arasında Narin Güran’ın babası Arif Güran (44), annesi Yüksel Güran (44), ağabeyi E.G. (18), ve aile fertlerinden birçok kişi yer alıyor. Gözaltına alınanlar arasında Narin’in amcaları, kuzenleri ve akrabalarının yanı sıra aileye yakın çalışan kişiler de bulunuyor. Şüpheliler, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’ndaki sorgularının ardından sabah saatlerinde adliyeye getirildi. Yaklaşık 12 saat süren savcılık ifadelerinin ardından tüm şüpheliler Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Olay, Diyarbakır’da büyük yankı uyandırırken, soruşturmanın seyrini merakla takip eden halk, adaletin yerini bulmasını bekliyor. Narin’in kayboluşundan ölümüne kadar geçen süreç, yetkililer tarafından titizlikle araştırılmaya devam ediyor.

Narin Güran Cinayetinde 22 Şüpheli Mahkemeye Sevk Edildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!