1. Haberler
  2. Politika Haberleri
  3. Tuncay Özkan’dan ‘Züppe’ İfadesi Hakkında Açıklama: “Hakaret Değil”

Tuncay Özkan’dan ‘Züppe’ İfadesi Hakkında Açıklama: “Hakaret Değil”

Tuncay Özkan
Tuncay Özkan
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik kullandığı ‘züppe’ ifadesiyle ilgili tartışmalara açıklık getirdi. Gazete Pencere’den Yavuz Oğhan’a konuşan Özkan, kullandığı bu ifadenin hakaret olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek, “Züppe hakaret değil. Soruşturmadan bir yere gitmez, giderse de gider, biz alışığız” ifadelerini kullandı.

Özkan, ‘züppe’ kelimesini kullanırken farklı bir anlam kastetmediğini vurguladı ve ifadesinin yanlış anlaşılmaması gerektiğini söyledi. “Ben farklı bir şey söylemedim, onun söylediğini söylüyorum. ‘Gösteriş müptelası, elitist’ züppe demek” şeklinde konuşan Özkan, bu açıklamasının ardından CHP Genel Merkezi’nden kendisine yönelik herhangi bir eleştiri almadığını belirtti. Genel merkezle bir görüşme yapmadığını ifade eden Özkan, “Ankara’da değilim, dönünce konuşuruz; bir problem olacağını zannetmiyorum” dedi.

Tuncay Özkan, ayrıca AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın annesine yönelik küfürlü ifadeleri hakkında da konuştu. Bu durumu asla unutmayacağını belirten Özkan, “İçim nasıl kan ağlıyor bilemezsiniz. Hayatım boyunca unutmayacağım. Onunla mutlaka konuşacağız” şeklinde konuşarak, olayın kendisi için ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Özkan’ın açıklamaları, kamuoyunda tartışılmaya devam ederken, CHP’li milletvekili ifadelerinin arkasında durduğunu ve bu konuda herhangi bir geri adım atmayı düşünmediğini net bir şekilde ortaya koydu. Tartışmaların önümüzdeki günlerde de sürmesi bekleniyor.

Tuncay Özkan’dan ‘Züppe’ İfadesi Hakkında Açıklama: “Hakaret Değil”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!